FilmerFilmer Bilder Blogg Om oss Kontakt


Bård Kjetil Venhaug

  Regissøren ble tatt på sluk 4. november 1962 i en seng på Rjukan sykehus. Etter den tid har verden gått fremover. Høydepunktet kom 22. september 2006 da det var verdenspremiere på familiefilmen "Dardalen - der ingen skulle tru at nokon kunne bu!" i gymsalen ved Tuddal skule øverst i Telemark. Bård Kjetil Venhaug, også kalt "Boy" og "Ørna", arbeider som lærer på barneskulen i Tuddal. Han ble ferdigutdannet i Nord-Trøndelag 1987. Mannen karakteriserer seg selv som gal.
     

Audun Hølland
  Produsenten ble fanget i trål 14. november 1987 i et bøttekott på Notodden sykehus. Hans store lidenskap er gitar og solosang/rauting. Denne karen utdannet seg som filmredigerer ved medielinja på Seljord videregående skule 2006. Audun Hølland er innehaver av det børsnoterte selskapet Mekaniske Geiter A/S, og blir kalt "kvakk" av sine nærmeste. Mannen er kul.
     
   

Sammen er disse to filmskaperne nåtidas svar på Wam & Wennerød. Deres motto er: "Film til Folket!". Deres langsiktige mål er å motta en Oscar.

FROM TUDDYWOOD TO HOLLYWOOD!

© Tuddywood Productions 2006-2010. All rights reserved.
Det må ikke kopieres fra dette websted i strid med Åndsverkloven og andre norske og internasjonale lover som beskytter åndsverk.

Tuddywood Productions, Bård Kjetil Venhaug, 3697 Tuddal
Design og utvikling jatech | tommy johansen